Nieuws

Een update die ik binnenkort wil maken, zijn enkele nieuwe hanglampen voor onze eetkamer. Degene die er zijn vind ik niet erg, maar ze zijn een beetje te nautisch naar mijn smaak. Bovendien is dit zo'n makkelijke update om te maken, waarom niet?

Hoe dan ook, ik vind het geweldig dat je het uiterlijk van je ruimte volledig kunt veranderen met een paar lampen. Ik heb plannen om de verlichting in zoveel gebieden in ons huis te verwisselen om de look volledig te veranderen in onze stijl. Het is ook geen super dure update, vooral als je de elektrische spullen al op de juiste plek hebt staan.

Ik heb ervoor gezorgd dat ik een heleboel verschillende prijspunten heb toegevoegd - alles van $ 157 tot $ 1160, maar de meeste bevinden zich aan de onderkant van dat spectrum. Ik kan niet wachten om hier veranderingen aan te brengen en het met jullie te delen!

1. Khmara-schorsing | 2. Denglong-hanger | 3. Frisbi Schorsing | 4. Ophanging van rotanriet | 5. Moderne kroonluchter in bladvorm

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.