Nieuws

Als er één element in onze woonkamer is waar ik absoluut dol op ben, dan is het de vloerlamp. De bungalow heeft geen plafondverlichting in de woonkamer, dus dit was de beste oplossing om van bovenaf te verlichten. Ik hou ook van hoe gestroomlijnd het is. Met hun minimale voetafdruk kunnen staande lampen echt wonderen verrichten in een kleine ruimte. Hier zijn enkele geweldige opties voor het geval je er een zoekt!

Als uw huis is zoals het onze en geen plafondverlichting heeft, is een stijlvolle vloerlamp een geweldige toevoeging. Ze zijn ook geweldig als je een speciale hoek wilt creëren, zoals een leeshoek of een klein kantoor aan huis! Ik hou er echt van hoe de hoogte een ruimte ook nog groter kan maken - onze booglamp doet dat zeker voor onze ruimte.

Terwijl ik aan dit bericht werkte, stond ik versteld van hoeveel stijlvolle staande lampen er zijn, vooral in verschillende prijsklassen. Esthetisch gezien kun je echt alles vinden wat je in gedachten hebt, van superminimaal tot architectonisch en statement-making. Ik heb het zoeken beperkt tot lampen waarvan ik dacht dat ze goed bij ons huis zouden passen... oftewel veel marmer, messing, zwart en wit!

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.