Nieuws

Er zijn een paar ontwerpkeuzes waarvan ik er heilig van overtuigd ben dat ze in elk huis werken: een kleurenschema voor de verf van het hele huis, dezelfde vloer in het grootste deel van het huis en een verlichtingsontwerp voor het hele huis. Ik heb vergelijkbare ontwerpkeuzes in ons huis gemaakt met onze verfkleuren en vloerkeuzes. Maar ik ben ook heel voorzichtig geweest met het kiezen van de lichten voor elke ruimte. Omdat het grootste deel van ons huis een zeer open plattegrond is, moesten alle verlichtingskeuzes elkaar aanvullen.

één | twee | drie | vier | vijf | zes | zeven | acht | Onze hanglampen zijn mijn favoriete verlichtingsarmaturen in ons huis. Ze zien er overal geweldig uit: ingangen, gangen, boven een ronde eettafel, enz. Ik heb onze eetkamerkroonluchter eerder gedeeld en een paar look-a-likes. Nummer drie: we hebben in onze wasruimte en een vergelijkbare versie in de badkamer. Ijdelheidslampen zijn van eenvoudig glas en matzwart, terwijl beide badkamers een licht armatuur vergelijkbaar met nummer zeven. Ik ben van plan om nummer vijf in mijn kantoormake-over te gebruiken, maar deze accentueren lampen zien er overal geweldig uit. Ik ben geen grote fan van inbouwlampen, maar in sommige gevallen zijn ze een must. Ik vind het ontwerp van nummer acht en zou het niet erg vinden om onze kastinrichting met iets soortgelijks te updaten.

Ik heb ook nagedacht over het bijwerken van het licht in onze hal. Het licht dat we nu hebben is te klein voor de grote ingang, het is niet gecentreerd en ziet er niet op zijn plaats uit. Ik zou de lamp graag centreren en heb nagedacht over nummer zes. Ik twijfel omdat ik denk dat nummer zes gewoon beter past bij de eenvoudige ontwerpesthetiek van ons huis.

Het is een moeilijke beslissing dat ik moet nadenken over het toevoegen van dit nieuwe armatuur aan ons verlichtingsontwerp voor het hele huis. En mij kennende, zal ik ofwel heel snel beslissen of het kost me een heel jaar! Welke zou je kiezen?

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.