Nieuws

Blanken boven nachtkastjes zijn zowel mooi als functioneel. Bekijk onze primaire slaapkamer aan de kust, gestyled met nieuwe verlichting, en bekijk mijn favoriete slaapkamerkandelaars voor elk budget!

Vandaag deel ik een leuke update in onze primaire slaapkamer: wandkandelaars! We wilden onze lampen al een tijdje verwisselen en dat is afgelopen week eindelijk gelukt. Ik zal foto's delen van onze op de kust geïnspireerde ruimte, evenals een verzameling slaapkamerkandelaars voor elk budget. Daar gaan we!

Afgezien van de textuur en het karakter die de schansen toevoegen, vind ik het geweldig hoe ze heen en weer draaien! Ik kan ze uit de weg duwen terwijl ik het bed opmaak, en ze weer inschuiven om 's avonds gezellig te lezen. Ze zien er ook prachtig uit gecentreerd boven het nachtkastje.

1. Shadows Wandlamp | 2. Flis Schans  | 3. Agatha Schans | 4. Lure Sconce | 5. Void Surface wandlamp

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.