Nieuws

Laat er licht zijn! Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik kan niet functioneren, of zelfs wakker worden zonder een goed verlichte ruimte thuis. Ik zal elke ochtend de gordijnen in mijn woonkamer opzij trekken voordat ik zelfs maar kan overwegen om te gaan zitten, verlangend om het natuurlijke zonlicht binnen te laten schijnen. En hoewel natuurlijk zonlicht verreweg de beste bron is om een ​​huis op te fleuren, is net zo belangrijk de binnenverlichtingsbronnen die worden gebruikt om een ​​ruimte te verlichten. Afhankelijk van uw type woning, heeft u mogelijk meer dan één lichtbron nodig voor een kamer om een ​​goed verlichte woning te creëren (d.w.z. geen plafondverlichting in een kamer(s), niet genoeg ramen om voldoende natuurlijk zonlicht te ontvangen, of kleine verlichtingsarmatuur voor een grote ruimte).

Dat is het moment waarop tafellampen met accenten in het spel komen. Zelf waardeer ik een goede tafellamp. Voor de functionele en stijl doeleinden kan men leveren. Mijn huis krijgt niet voldoende verlichting in mijn woonkamer zonder lampen. Dus het toevoegen van twee aan weerszijden van mijn bank geeft het perfecte verlichtingsniveau dat ik wens.

Het is echt verbazingwekkend hoeveel beter een ruimte eruit kan zien als deze goed verlicht is. Voor huisstaging is het een van de grootste zorgen die ik huiseigenaren ter sprake breng en het dramatische na-effect van het toevoegen van een simpele lamp of twee verveelt nooit. Toegevoegde bonus - Het kan ook helpen een verouderde ruimte te moderniseren, omdat het een van de gemakkelijkste upgrades is om stijl toe te voegen!

1.eeuwse tafellamp 2.Tropico media tafellamp 3.Chanya tafellamp 4. Scottie tafellamp 5. JAR Tafellamp 6.Drum Tafellamp

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.