Nieuws

Verrassende lampen in homestay-stijl

Jullie. Ik heb nieuwe hanglampen voor in huis. En ik ben geobsedeerd. Het is net als dat citaat 'je was alles waarvan ik nooit wist dat ik het altijd wilde'. Zo zou ik deze armaturen omschrijven. Ik dacht dat ik glanzend en nieuw wilde. Ik had het fout. Ik dacht dat ik modern wilde. Dat was een leugen. Blijkt dat ik nooit wist dat ik altijd vintage armaturen wilde met de mooiste homestay-stijl een nogal traditionele vorm. Ze zijn enorm en ze laten mijn hart sneller kloppen. En ze kwamen uit [Dekorfine] . Het spijt me dat ik schreeuw, maar ik had nooit gedacht dat ik op Dekorfine de perfecte betaalbare Homestay-lamp zou vinden.

 

 

 

 

 

 

 

 

1.Dome geperforeerde hanglamp     2.Tropez hanglamp

3.Aloha Sand-ophanging                  4.Petite Aitu-ophanging

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.